Proč vyzkoušet arabské parfémy na vlastní kůži?

Hledáte jedinečný parfém, který vyjádří vaši osobnost bez toho, abyste musely říct jediné slovo? Hledáte takový, který se kolem vás bude vznášet jako okouzlující aura a zanechá nezapomenutelný první dojem? Přečtěte si voňavý příběh kvalitních arabských parfémů značky El Nabil.

vune

Pár slov o značce El Nabil

El Nabil je značkou arabské parfumerářské společnosti, kterou vede Nabil Bouali. Pokud vás láká blyštivý svět dubajské kvality, jste tu správně. Značka kromě arabského trhu získává oblibu i v Evropě, proto se také usídlila ve městě módy – Paříži. Během několika desítek let si značku arabských parfému El Nabil oblíbili ženy i muži po celém světě.

I velmi nároční zákazníci na ni nedají dopustit, protože používá ušlechtilé a kvalitní voňavé přísady, díky kterým vůně vydrží po celý den. Dominantní a nezaměnitelnou složkou a zároveň nositelem vůně orientálních arabských parfémů je „Oud“, tmavá pryskyřice výrazného aroma, která se získává z kmene subtropických stromů Aquilaria. Oud je jednou z nejvzácnějších látek na světě, vzniká jen v několika stromech z tisíce.

Parfém je odrazem osobnosti

Vybrat si ten pravý parfém není snadné, ale rozhodně je to zábava. Věřte v sílu vůně. Během večerního rande můžete působit jako tajemná femme fatale a při procházce v parku třeba jako něžná víla. K tomu vám víc než cokoli jiného může pomoci právě magická schopnost parfému.

Arabské parfémy El Nabil mají typický dřevitý základ díky silici z oudu. Ten zjemňují květinové tóny růží, jasmínu, levandule a dalších exotických květů, smyslná vůně pižma (mošusu), exotického santalového dřeva, osvěžujícího ovoce (grapefruit, černý rybíz), anebo koření (vanilky, šafránu, hřebíčku a dalších).

167_muschalima-700x

Kam s ním?

Parfém byste měla nosit všude tam, kde chcete být líbána.“ Coco Chanel

Nebojte se zkoušet nové vůně, které podtrhnou vaši osobnost a momentální náladu. Vzorek parfému naneste na zápěstí nebo do loketní jamky a překryjte rukávem, aby se mohl usadit. Pak stačí jen sledovat reakce okolí a sbírat komplimenty.

Můžete nastříkat parfém před sebe a pak vstoupit do mlžného oparu, nebo jej cíleně nanést na pulzní body: zápěstí, krk, za uši, do výstřihu, dolů na záda a třeba i pod kolena nebo na kotníky.

Rozdíl mezi parfémovou vodou a parfémovým olejem

Pravděpodobně už jste si všimli, že arabské parfémy El Nabil jsou u nás dostupné ve dvou formách. Buď jako parfémová voda nebo parfémový olej. Jaký je mezi nimi hlavní rozdíl?

  • Parfémová voda je směs, která obsahuje 10 až 15 procent vonné směsi s alkoholem, je tedy silnější, než toaletní voda a není v ní takový podíl alkoholu, takže je šetrnější k pokožce. Obsahuje hodně srdce (složek, které vydrží vonět několik hodin a parfém charakterizují) a pomalu se rozvíjejících základních tónů.
  • Parfémový olej je oproti parfémovým vodám více koncentrovaný (může obsahovat až 60 % vonných esencí). Má tedy v porovnání s parfémovou vodou několikanásobně delší výdrž a stačí ho aplikovat malé množství kuličkovým aplikátorem na pulzní body na těle.

53_musc-love-roll-on-el-nabil-0980ea6d-589c-4110-ad66-40f8158ccc15-700x

V parfémovém oleji El Nabil nenajdete alkohol, místo něj jsou vonné složky smíseny s olejem a lépe se pak uvolňují do pokožky. Nevysušuje a nevyvolává podráždění.

                Náš tip: Koncentrovaný parfémový olej v praktickém 5 ml balení s kuličkovým aplikátorem by rozhodně neměl chybět ve Vaší kabelce. Promění Vás  v éterickou bytost během několika vteřin úplně kdekoli.