Vůně jako dárek k MDŽ

Vydejte se na dalekou cestu a objevte vůně celého světa. Přivoňte si k inspiraci a zkuste překvapit parfémem k MDŽ

darek vune 2

Být ženou není v dnešní době nic jednoduchého. Je na ni kladeno tolik nároků, které všichni berou jako samozřejmost. Vybudovat kariéru, starat se o rodinu, dobře vypadat. Proč by se ale měla žena podřizovat standardu? Není všechno jenom iluze? Nakonec, možná to není o okolí. Ale o nás samotných. Nemusíme žít role, které nechceme. Vždyť nejspokojenější a nejkrásnější žena je ta, která žije v souladu se svým vnitřním JÁ. Která si uvědomuje svou jedinečnost. Každá žena je originál, a to je na tom přeci to skvělé.

Oslavte to a vyjádřete všem blízkým ženám, co znamenají pro vás. Třeba zrovna 8. března na Mezinárodní den žen. Že vám chybí ten správný nápad na dárek pro výjimečnou ženu? Buďte kreativní a zvolte parfém k MDŽ, který bude jedinečný, stejně jako ona. Vůně jsou trochu jako lidé. Mají různé vlastnosti. A pokud vyberete tu pravou, vznikne z toho láska na celý život.

173_musclove-700x

Není parfém jako parfém

Vybrat správný parfém může být celkem věda. V podstatě se ale stačí řídit jednoduchými radami. Pokud znáte budoucí majitelku parfému opravdu dobře, úspěch vás jistě nemine.

  • Řiďte se pravidlem „základ, srdce, hlava“: Že jste o těchto třech složkách nikdy neslyšeli? Velká chyba! Jsou totiž součástí každého parfému. U každé vůně převládá určitá složka. Té se říká základ a může vonět i celý den. Lákala by, třeba vaši partnerku, vůně santalového dřeva v základu? Jak se říká, zkusit se má všechno. Raději si ale zkontrolujte i složení „srdce a hlavy“. Většinou jsou cítit kratší dobu, ale nejsou o nic méně důležité.
  • Zaměřte se na osobnost ženy: Jakou má povahu? Je konzervativní, nebo naopak lehce výstřední? Představuje spíš něžnou vílu, nebo královnu večírků? Každé ženě bude vyhovovat něco jiného. Někomu osobnostně sedí spíše orientální vůně, kterými bude budit pozornost, jiné ženě bude vyhovovat umírněnější a elegantnější
  • Zjistěte, jaký parfém má doma: Pokud máte tu možnost, zjistěte, jaké vůně žena preferuje. Miluje sladší, čokoládovo-karamelové tóny? Pak jistě víte, že z takového parfému k MDŽ bude nadšená.
  • Řiďte se věkem: Ano, ženy obvykle nejsou rády, když se někdo příliš zaobírá jejich věkem. Je to pochopitelné, ale zrovna u parfémů byste se na věk trochu ohlížet měli. Žena ve středním věku bude mít jiná kritéria než mladá dívka. Pro slečny, které s parfémy teprve začínají, se hodí zejména lehké květinové vůně. Zkuste překvapit svou dospívající dceru a pomozte jí vybrat její první vůni.
  • Vzorky to jistí: Pokud se i přes všechny rady cítíte v koncích, ale zároveň byste chtěli parfém k MDŽ darovat, není nic jednoduššího než zakoupit vzorky. Někdy je lepší, když výběr necháte na ženě. Ostuda to určitě není a ten pravý parfém se jistě najde.

59_musc-ameer-roll-on-el-nabil-700x

Nějak se nám to tu rozvonělo

Vůně nám řekne o člověku hrozně moc. Svým způsobem prostřednictvím vůně komunikujeme. Dáváme tím najevo, kdo vlastně jsme, jakou máme náladu, co se nám líbí. Vybrat parfém k MDŽ nakonec nemusí být až tak těžké. Jde hlavně o to, jak dobře znáte danou ženu.

Udělejte to gesto a dejte si práci s výběrem. Z naší nabídky si vybere každý. Pak už stačí jen odeslat objednávku a vy se můžete těšit na tu jedinečnou chvíli, kdy překvapíte a potěšíte. Přidejte ještě jedno objetí a vytvořte vzácnou vzpomínku ze zdánlivě obyčejného svátku. A milé ženy, pokud tohle čtete, i my vám přejeme vše nejlepší. Ať každý den voní jako váš oblíbený parfém.