Provoňte si jaro vůní dalekého orientu a nechte se přenést do tajuplných míst

S jarem přichází nová svěžest, vše začíná kvést a příroda se probouzí, proto je toto období ideální pro volbu vůně ze světa tajemného orientu. Arabské vůně mají totiž k přírodě velmi blízko. Obsahují zpravidla typický dřevitý základ, který doplní jemné vůně květin či ovoce nebo naopak intenzivnější vůně pižma či koření. Stejně, jako na jaro obměňujete šatník na aktuální kousky, přizpůsobte tomto období i vhodnou vůni a její provedení.

orient 2

Orientální olejové parfémy typicky kombinují tóny vzácných dřev, vanilky, koření, tureckých růží, sušeného ovoce, myrhy a dalších jedinečných vůní. Přivonění k těmto parfémům ve vás okamžitě vyvolá představy trhu s kořením, vonné tyčinky a zahalená tajemství. 

Cítíte se zahlcení možnostmi a typy parfémů či toaletních vod, které trh nabízí? Tápete v tom, který typ voňavky vybrat a v čem je rozdíl? V tomto článku vám vše ujasníme.

Vyberte si provedení, které bude odpovídat vašim potřebám 

Parfém, označený zkratkou P, obsahuje 15-40 % vonných složek a voní až 10 hodin. Cena je u těchto produktů vyšší, ale svoji dlouhotrvající vůni zajistí velmi malé množství. Stačí nanést pár kapek na pulzující místo a vůně vás bude doprovázet po celý den. Jelikož parfémy obsahují velké množství olejů a menší podíl alkoholu, jejich konzistence je hustší a tudíž nebývá v rozprašovači. Parfém je vhodné spotřebovat do 2-3 let od otevření.

Vyberte si, co odpovídá právě vašemu charakteru, které vůně vás vystihují a podtrhují? Přehlídku parfémů v naší nabídce najdete zde: Parfémy

Parfémovaná voda, která má označení EdP (Eau de Parfum), obsahuje 10-15 % vonných složek a vydrží vonět přibližně 5 hodin. Tato forma vůně je ideální pro chladné dny, tedy na podzim, zimu a jaro. Vhodné použití je na večerní akce a slavnostnější příležitosti. I zde platí pravidlo nanášení na pulzní body – za ušima, spánky, krční tepny, vnitřní zápěstí, loketní jamky a dekolt. Tato teplá, prokrvená místa na těle zajistí postupné uvolňování složek vůně. Trvanlivost parfémované vody se uvádí 1-2 roky po otevření.

Milujete sladké vůně jako je čokoláda či karamel? Nebo raději něco osvěžujícího a lehkého? Z naší nabídky si vybere opravdu každá žena.

Nabídku parfémovaných vod pro ženy najdete zde: Parfémové vody pro ženy

MUSC EL QURAISHI INTENSE

 

Jste elegantní muž v obleku nebo sportovec, který chce podtrhnout svoji osobnost? U nás si vybere každý.

Nabídku parfémovaných vod pro muže najdete zde: Parfémové vody pro muže

Toaletní voda, značená zkratkou EdT (Eau de Toilette), obsahuje 4-8 % vonných složek a intenzivně ji budete cítit asi 3 hodiny. Jde o lehčí formu vůně, proto je vhodná pro každodenní použití a nehrozí tak, že bude překážet například vašim kolegům v práci. Jelikož vůně neobsahuje vysoké množství vonných složek, jako výše uvedené typy, je potřeba aplikaci několikrát denně opakovat. 

Kolínská voda nese označení EdC (Eau de Cologne) a obsahuje pouze 3-5 % vonných složek a během 2 hodin obvykle vyprchá. Lidé ji mnohdy zaměňují s vodou po holení. Ta však obsahuje navíc aktivní látky, které pečují o pokožku. Kolínská voda je ideální na léto a používá se i na obličej, vlasy i tělo. Dodá během horkých letních dnů příjemné osvěžení, a to nejen po sportovních výkonech.

 179_muscmakkah-700x

Správnou volbu vůně zaručí vyzkoušení vzorků

Hledáte tu správnou vůni pro vás? Neriskujte nákupem velkého balení a následné zjištění, že jste sáhli vedle. Objednejte si naše vzorky, které vám s výběrem pomohou a vy si tak vůni užijete v klidu svého domova, bez naléhavosti na rychlý výběr. Naneste vzorek na pulzní místo vašeho těla a nechtě vůni plně rozvinout. S vaším výběrem si pak budete naprosto jistí. 

Dámské vzorky k objednání najdete zde: Vzorky dámských vůní

Pánské vzorky k objednání najdete zde: Vzorky pánských vůní