Staňte se královnou plesu se správně zvoleným dámským parfémem

Leden je měsíc plný plesů a protančených nocí. Velké přípravy jsou samozřejmě nutností. S kamarádkami vybíráme vhodné šaty, přemýšlíme nad účesem a snažíme se ze sebe udělat princezny. Vždyť kdy jindy si to můžeme užít se vším všudy? Plesy nám zkrátka nabízejí příležitost se tak trochu předvést.

Chcete znát tajemství, jak být hvězdou večera? Možná vás to překvapí, ale nejsou to luxusní šaty ani šperky. My sázíme na tři hlavní věci: sebevědomí, psychickou pohodu a smyslný dámský parfém. Víte, jak vybrat ten pravý?

ples 1

Roztančete své čichové buňky

Říkáte si, že stačí použít váš oblíbený dámský parfém, který běžně používáte? Samozřejmě se nic zásadního nestane, ale nezapomeňte, že jde o speciální večer. Na podobně významné akce byste měly mít v záloze něco trochu jiného. Je to stejné, jako když volíte luxusní outfit. Dáváte si záležet na i na těch nejmenších detailech. S parfémy je to podobné.

Pokud jde o důležitou událost, kde chcete upoutat pozornost, zvolte parfém s větší intenzitou. Přesně to splňují parfémové oleje i parfémové vody. Rozdíl je hlavně v koncentraci, jelikož parfémové vody obsahují 8 – 25 % vonných látek v 85 % alkoholu. Co se týče vůně, skvělou volbou budou sladší, kořeněné a hřejivé kombinace, podtrhnuté třeba bílým pižmem.

98_musc-bella-roll-on-el-nabil-5f35eca0-320d-4a76-a8fa-48160971f62c-700x

Buďte sama sebou

Jestliže vybíráte nový dámský parfém, nikdy se nenechte tlačit do něčeho, co vám nevoní. Je v pořádku mít v oblibě určité složky. Některé ženy preferují květinové vůně, jiné zase citrusové či orientální. Úplně nejlepší je zakoupit vzorky a vyzkoušet více druhů vůní. A v neposlední řadě je také důležité vybírat parfém i s ohledem na svou osobnost.

  • Princezna s duší rebelky: jste odvážná, svéhlavá a hrnete se do každého dobrodružství? Přesně pro vás budou ideální sladší a lehce kořeněné vůně, díky nimž se budete cítit jako královna. Co takhle si vychutnat téměř hříšnou vůni čokolády, vanilky a bílých květů, v kombinaci s exotickým pižmem a aromatickou tonkou?
  • Sebejistá pohodářka: ve společnosti jste jako ryba ve vodě. Umíte se bavit a smysl pro humor vám rozhodně nechybí, zároveň z vás vyzařuje jistá noblesa a důstojnost. Jestliže chcete podpořit svou osobnost, vsaďte na příjemné květinové vůně. Zejména bílé květy vás osloví svou smyslností, doplněné o svěží ovoce, med a sladce zemitou pačuli.
  • Vždy elegantní: jste věrná jednomu stylu a dáváte si záležet na všech detailech. Možná jste tak trochu perfekcionistka, ale umíte to využít ve svůj prospěch. Vy poradit nepotřebujete, protože většinou moc dobře víte, co vám sedne. Pokud však toužíte po něčem novém a speciálním, vyzkoušejte třeba elegantní mošusovou vůní, díky které pocítíte závan ikonického parfému White love.
  • Nenapravitelná romantička: vy se princeznou stát nemusíte, protože už jí jste. Máte hlavu v oblacích a tajně sníte o tanci s panem Darcym. K vaší jemné stránce se bude hodit pudrově květinová vůně plná omamných květů, černého rybízu, sladké vanilky a bílého pižma.

134_musc-red-rose-roll-on-el-nabil-700x

Jak správně používat dámský parfém?

Nejlepší místo, kam můžete aplikovat svůj parfém, jsou pulzní body. Jedná se například o zápěstí, loketní jamky, krk a místo za ušima. Je to z toho důvodu, že parfém reaguje na tělesné teplo, takže se lépe rozvine. Stříknout ho však můžete i do vlasů nebo na svůj oblíbený šátek.

Mějte však na paměti, že byste body neměly o sebe třít. I taková zdánlivá maličkost může změnit intenzitu parfému, jelikož se naruší složky, které se měly uvolňovat postupně. Mimoto se také vyhněte kořeněným jídlům, protože i ta mohou vůni ovlivnit.

Přizvěte si na pomoc dámský parfém a zažijte nezapomenutelný večer

Blíží se ples? Tak není na co čekat! Buďte v předstihu a vyberte si dámský parfém, se kterým zazáříte. Nebojte se toho a zvolte intenzivní a podmanivou vůni s orientálním nádechem. Dáte šanci květinovému, ovocnému nebo sladkému aroma? Záleží jen na vás. Pro inspiraci se podívejte na naši nabídku. A nezapomenutelný večer může začít.