I muži touží nalézt svůj dokonalý parfém! Co takhle vyrazit do společnosti s novou letní vůní?

Pomalu se blíží čas zažít nějaké to dobrodružství. Dny se prodlužují, dlouhé rukávy vyměňujeme za ty krátké a začínáme přemýšlet nad svou zaslouženou dovolenou. Ať už se chystáte na týden pod stan nebo máte zamluvený exotický zájezd k moři, je třeba se řádně připravit.

panska 2

Možná to řešíte pěkně „po chlapsku“, kdy zabalíte do batohu pár ponožek, tričko a s trochou štěstí někde vmáčknete kartáček na zuby s pastou. Co to vyzkoušet pro jednou jinak a přibalit i něco navíc? Pánové, většina žen vám potvrdí, že chlap musí hezky vonět. A možná se i vy budete cítit sebejistě díky správně zvolenému parfému, který se bude hodit k vaší osobnosti. Inspirujte se naším výběrem a objevte tu správnou letní vůni.

Letní vůně, které vás přenesou do tajemného světa orientu

Jak se vyznat v záhadném světě parfémů? Není třeba v tom hledat velkou vědu. Stačí pozorně sledovat, jaký typ vůně vlastně hledáte. Jestliže hledáte parfém o větší koncentraci, vyzkoušejte parfémový olej. Jeho výhodou je, že vám dlouho vydrží, protože stačí použít jen pár kapek na pulzní body. Druhou možností jsou parfémové vody, které jsou oproti toaletním vodám silnější.

Samozřejmě se ale musíte řídit hlavně tím, co vám voní. Některé parfémy jsou více kořeněné, u jiných převládá nasládlá či citrusová vůně. U každého parfému najdete také informace o hlavních složkách, což se jednoduše označuje jako základ, srdce a hlava. K létu se obecně hodí spíše svěží letní vůně, ale není to pravidlem. Vše záleží na vašich osobních preferencích. Pokud si nejste jistí, zakupte vzorky a nechte danou vůni působit na vaše smysly. Jestliže přece jen potřebujete poradit, přinášíme pár tipů.

Král velkoměsta

Jestliže jste ten typ, co prozkoumává město křížem krážem, vyhledává nejrůznější akce a umí každého okouzlit díky své extrovertní povaze, přesně pro vás bude ideální neobvyklá kombinace dřevitých spodních tónů, omamné vůně růže a dalších květin, aromatického rozmarýnu, estragonu a citrusové vůně bergamotu. Vše decentně doplňuje svěží máta.  Tento parfémový olej si zamiluje každý muž, který si chce být jistý sám sebou za každé situace.

80_musc-abu-dhabi-roll-on-el-nabil-90be5c1c-e085-4696-91f9-a748be207229-700x

Stejně tak si zajisté oblíbíte populární pižmovou (mošusovou) vůni. Ukrývá v sobě svěží pozitivní citrusové tóny, chladivou mátu, dřevité vůně a štiplavý závor. V základu pak najdete i sladkou omamnou pačuli a kouřovou, lehce zemitou vůni kadidla. Vsaďte na parfém s jemnou vůní čistoty, na který se v Tuzexu stály fronty.

Plážový povaleč

Možná nejste přímo povaleč, ale máte rád pohodlí, moře, písečné pláže a nádech exotiky. Zkrátka takový „beach boy“. Na léto vás zaručeně navnadí parfémový olej, jehož tropické pižmo probudí vaše smysly. Ovocné odstíny pomeranče, manga a mučenky, doplněné o tóny srdce na bázi magnólie a ibiškového základu, vás okouzlí svou lehkostí a pozitivní energií.

Stejnou službu vám prokáže také parfém, ve kterém se mísí květinové tóny s hravými citrusy. Kombinaci osvěžujícího citronu, pelyňku, dřevitého cypriolu a omamné růže doplňují smyslné tóny pižma, ambry a cedru. Tato letní vůně vás bude provázet klidně až na samý konec světa.

440_sultan

Dobrodruh v horách

Nezáleží, jestli právě zdoláváte Mount Everest, sjíždíte divokou řeku nebo trávíte čas ve stylu „léta s kovbojem“. Jste prostě dobrodruh srdcem i duší. A právě proto jste ideální kandidát na odvážnější vůně, protože vy se jich jen tak neleknete. Co takhle sladší a orientální vůně s dřevitým a kořeněným základem? Nasládlý a hluboký pomerančový květ vás zaujme v kombinaci s aromatickým kmínem a hřejivou skořicí. Vše doplňuje omamná levandule a svěží bergamot. Zkrátka odvážná vůně pro odvážného muže.

Pokud hledáte něco umírněnějšího, ale zároveň toužíte po výrazné letní vůni, kupte parfémový olej s příjemnou dřevitou vůní, kterou zajišťuje vetiver a ambrové dřevo. Sladkost doplňuje tonka, kořeněnou vůni zase kardamom a jistou svěžest a štiplavost potom citron a zázvor. Tento parfém probudí vaše smysly a dodá vám sebevědomí.

Pánská letní vůně se stane vaším věrným společníkem

Tak co, pánové? Už jste našli ten pravý parfém pro vás? Raději moc neváhejte. Léto se totiž kvapem blíží, takže nějaká nová letní vůně by se hodila, no ne? Stačí si pohlídat typ parfému, zjistit, jaké vůně vlastně upřednostňujete a nebát se vyzkoušet něco neobvyklého. Zaručujeme vám, že až svůj parfém objevíte, už ho nikdy nedáte z ruky. Pokud stále vybíráte, prozkoumejte naši nabídku orientálních vůní, ze které si jistě vyberete.