Pánové, probuďte v sobě mužnost. Odhalte tajemství pánských vůní inspirovaných arabským sluncem

Muži to v dnešní době vůbec nemají lehké. Je na ně kladeno mnoho nároků a očekává se od nich, že zvládnou opravdu cokoli – od pracovní prezentace, přes domácí kutilství, až po hlídání svých ratolestí. Možná že i vy máte pocit, že potřebujete trochu toho uznání. Zpomalte, udělejte si radost a odměňte se za každodenní práci. Co třeba novým parfémem, který půjde k vaší osobnosti a dodá vám tolik nezbytnou sebedůvěru?

panska 1

Značka El Nabil se může chlubit i řadou parfémů, které jsou zaměřené čistě na muže. Smyslné kombinace dřevitých tónů v kombinaci s vůní pižma a exotického koření vás zaujmou jistou svérázností, která je typická právě pro arabské parfémy. Vyzkoušejte pánskou vůni, jež se neomrzí. Můžete si být jistí, že vám pomůže napsat váš životní příběh.

Pánská vůně může mít mnoho podob

Jestliže už vám klasická kolínská nestačí a rádi byste sáhli po něčem neobvyklém, není nic jednoduššího, než vsadit na jistotu. A tou je právě nová pánská vůně ve formě parfémových olejů či parfémových vod. Ptáte se, jaký je mezi nimi rozdíl? Parfémové oleje jsou více koncentrované, takže stačí použít menší množství na pulzní body. Případně můžete zakoupit vzorky a rozhodnout se později.

Ve finále jde ale hlavně o to, jak moc vám parfém voní. Každý muž by měl mít v zásobě alespoň jednu pánskou vůni, na kterou nedá dopustit. Tak která bude ta vaše? Pojďte se seznámit s vůní orientu!

Vůně pro rebely s duší snílka

Někdy máte duši malého kluka, jindy jste tak trochu za buřiče. Obě tyto vlastnosti ale držíte na uzdě. Co naplat, čas od času přece jen vystrčí růžky. Přesně pro vás bude ideální parfémový olej s vůní ambry a kalábrijského bergamotu. Ambra má velmi sladkou, spíše medovou a kořeněnou vůni s dřevitým podtónem. Bergamot je zase složkou, která vše dokonale vyvažuje díky osvěžujícímu citrusu, který do vašeho života vnese lehkost a optimismus.

Pro odvážné muže tu je potom parfémová voda s exotickou kombinací uklidňující levandule, aromatické máty a citrusového bergamotu, provázenou směsí koření a hřejivého santalového dřeva. Jedná se o pánskou vůni, která vám dodá sebedůvěru za každé náročné situace.

188_muscsauvage-700x

Vůně pro pravé elegány

Máte svůj styl. Oblek, košile a manžetové knoflíčky vás prezentují. Lidé na vás obdivují smysl pro řád a chaos vám nic neříká. Zároveň se rádi spoléháte na pánskou vůni, která vás jen tak nezradí. A tou může být například ikonická pižmová (mošusová) vůně. Tento parfém se vyznačuje lehce nasládlou vůní čistoty a najdete v něm koření, hravé citrusy, jasmín i dřevité a orientální tóny.

Jestliže chcete podpořit svou ctižádostivost, vsaďte na svěží dřevitou vůni s vetiverem, tonkou a ambrovým dřevem v základu. Přidejte štiplavý zázvor, osvěžující citron a kořeněný kardamom, a získáte smyslnou kombinaci, která ve vás probudí vaši mužnost.

Vůně pro pohodáře

Úsměv na vaší tváři jen tak něco nesmaže. Jste prostě pro každou legraci a přátelé vás mají v oblibě. Zároveň jste vždy ochotní přiložit ruku k dílu. Radost a optimismus vám pomůže zachovat parfémový olej s ovocnými tóny, sladkou vanilkou a podmanivým jasmínem. Kombinace smyslného pižma a sladké vanilky dodává parfému orientální nádech, který vás přenese do tajemných koutů světa.

Jestliže toužíte po nějaké stálici, kupte nadčasovou vůni plnou nápadných a cizokrajných kombinací. Energické citrusy, štiplavý zázvor, neobvyklé koření a hřejivé dřevité tóny… to vše a ještě mnohem víc najdete v parfému pro každou příležitost.

137_boy-musc-roll-on-el-nabil-700x

Vyzkoušejte novou pánskou vůni, která okouzlí vaše smysly

Probuďte v sobě muže, který ví, co od života chce. Začněte si víc vážit sebe samých, udělejte si radost a kupte si novou pánskou vůni, se kterou prožijete kus života. Berte ohled na vaše oblíbené vůně, vyberte správný typ parfému a provoňte své tělo neobvyklými ingrediencemi. V naší nabídce jistě vyberete dokonalou vůni pro každodenní nošení. Tak honem, ať si můžete život okořenit trochou exotiky!