Vykročte do ulic s novou jarní vůní, která vás zavede do tajemného světa orientu

Jaro je ideální období k tomu vyzkoušet něco nového. Zima končí, příroda se probouzí a možná že i vy toužíte po něčem neobvyklém. Se silnějším sluníčkem a delšími dny je konečně čas na nový začátek. Co třeba s novou jarní vůní, která vám dodá sebevědomí a optimismus? Vydejte se na dalekou cestu a vstupte do světa orientu, který vás okouzlí svou jedinečností.

Jaro 2

Arabské parfémy vás mohou překvapit svým typickým dřevitým základem, ale díky dalším přísadám, jako jsou květinové a ovocné tóny, vůně pižma, santalového dřeva a koření, vzniknou kombinace, které si zamilují i velmi náročné ženy. Svěží, čisté, kořeněné, sladké, květinové,… to vše a mnohem víc vám mohou nabídnout právě arabské parfémy, které mají tisíciletou tradici. Máte na ně kuráž?

Inspirujte se naším výběrem dámských parfémů

Ať už jste věrní pouze jedné vůni nebo rádi experimentujete, je důležité se zamyslet, co od parfému vlastně očekáváte. Přejete si, aby dlouho vydržel, byl citlivý k pokožce či snad aby se dal použít místo tělového mléka? Jak se říká: důvěřuj, ale prověřuj.

Chcete zvolit správný typ? Tak ať to není tip!

Vyznat se ve světě parfémů není vždy snadné. Potřebujete poradit s výběrem vaší nové jarní vůně? Stačí se trochu zorientovat v pojmech:

  • Parfémový olej: je více koncentrovaný, takže ho stačí použít opravdu malé množství. Výhodou je, že parfémový olej vydrží delší dobu, takže ho nespotřebujete takové množství, a navíc neobsahuje alkohol.
  • Parfémová voda: její největší předností je bezesporu šetrnost k pokožce. Parfémové vody neobsahují tolik alkoholu, ale zároveň jsou silnější než toaletní vody. Parfémy El Nabil si můžete zakoupit v množství 15 ml nebo 50 ml.
  • Pižmový olej: možná vás překvapí svou hustou konzistencí, která připomíná med. Rozhodně vás ale potěší, že pižmový olej můžete využít místo tělového mléka. Stačí ho vetřít do vlhké kůže. Oblíbenou vůni si tak vychutnáte opravdu naplno.

158_parfum-intime-musc-tahara-3-700x

Vybírejte podle své osobnosti

Je v pořádku, když preferujete své oblíbené vůně. Někomu vyhovují svěží vůně, jiné ženě zase karamelové tóny. Není nad to, když se cítíte sebevědomě. Nebojte se a ukažte světu, kdo vlastně jste!

  • Pro nenapravitelnou optimistku: jste plná života a vidíte svět z té lepší stránky? Přesně vaši povahu podpoří pohádková letní vůně, která je velmi energická. Zaujala vás kombinace klasického pižma, bílého pižma a zralých jahod?
  • Pro milovnici dobrodružství: je jasné, že vás žádná překážka nezastaví. S teplejším obdobím získáváte nové nápady a nebojíte se je realizovat. Vaší výjimečnosti dodá sílu parfém s podmanivou kombinací pižma, vanilky a ambry v základu, doprovázené smyslnou vůní jasmínu.
  • Pro opravdové dámy: jste si za všech okolností jistá sama sebou a máte sladěné vše do posledního detailu? Možná jste trochu perfekcionistka, ale rozhodně vám to v ničem nepřekáží. Potřebujete parfém, na který se můžete spolehnout. Přesně tohle splňuje pižmová (mošusová) vůně, u které oceníte hlavně vůni čistoty. Zaručujeme vám, že ho nedáte z ruky.
  • Pro něžnou vílu: jste milá, možná lehce introvertní a zakládáte si na ženskosti? V tom případě vás osloví nevtíravá květinová vůně s bílým pižmem a cedrovým dřevem v základu. Tato jarní vůně vás naladí na slunečné dny a podpoří vaši jedinečnou osobnost. Navíc se hodí i pro mladé slečny, které s parfémy teprve začínají.

92_baby-musc-roll-on-el-nabil-700x

Přivoňte si k jaru! S novou jarní vůní zazáříte

Nemusíte dělat žádné radikální kroky, pokud potřebujete ve svém životě změnu. Někdy stačí drobnost, která rozzáří všední dny. Proč nevyzkoušet novou jarní vůni, se kterou se budete cítit dobře? Stačí si pohlídat typ parfému a vybrat vůni, která se bude hodit k vaší osobnosti. Udělejte si radost a odměňte se. Z naší nabídky dámských parfémů jistě vyberete takový, který vám bude vyhovovat. Tak vzhůru za novými vůněmi!