Užívejte si voňavou jízdu autem nejen o prázdninách

Přes léto trávíme mnohem více času v autě než kdy jindy. Jezdíme na vytoužené dovolené, na které se těšíme už několik měsíců a pár stovek kilometrů autem nás dělí od dovolené u moře či ve vysokých horách. 

Vune do auta 1

Jízdu autem si můžete zpříjemnit třeba oblíbenou hudbou, ale také oblíbenou vůní. Ta vás nemusí provázet jen při cestě na dovolenou. Parfém do auta vám může být skvělým parťákem celoročně. 

Vhodně zvolená vůně navodí přesně to, po čem toužíte…chcete cítit svobodu, zahnat smutek, užívat si legraci a skvělé vzpomínky, které jste cestou zažili? Vyberte si z naší nabídky to pravé, co vystihuje vás a naladí vás přesně k tomu, po čem toužíte. 

Stejně jako u parfémů k použití na tělo, se i u tohoto parfému dělí vůně na hlavu, srdce a základ. Tentokrát vám blíže představíme MUSC AYAD - parfém do auta El Nabil - 6 ml, kde jako první ucítíte šťavnatou kombinaci jahod a pomerančů, které ve vás okamžitě evokují svěžest léta. Srdce parfému vás pak mile překvapí báječným mixem ananasu a kokosu, připomínající oblíbený letní drink – Piňa Coladu. Základ pak podtrhnou jemné dřevité tóny.

209_musc-ayad-parfum-voiture-car-perfume-8a4cc544-4b1c-45cd-8efa-2eb85aaf501b-700x

Použití parfému do auta je velice jednoduché. Před prvním použitím odšroubujte zdobený zlatý uzávěr parfému a odstraňte plastovou zátku. Poté parfém pevně uzavřete a na pár sekund jej otočte dnem vzhůru. Dřevo, které je v uzávěru, nasaje parfém a postupně jej bude jemně uvolňovat. 

Provoní tak celý prostor vašeho vozu a jakmile “dostanete chuť” na jinou vůni, můžete parfém uzavřít a třeba na pár týdnů vůni vyměnit za jinou. Doporučujeme pravidelně kontrolovat pevné uzavření parfému.

V případě, že máte raději intenzivní a plnou vůni kdykoliv si na parfém vzpomenete, bude pro vás ideální volbou luxusní sprej do auta. 

Představujeme vám nejprodávanější a mezi zákazníky nejoblíbenější vůni, kterou je WHITE MUSC

Jde o parfém, který rozzáří váš vůz čistou vůní bílého pižma, sladěného s nasládlými tóny. Dalšími vonnými prvky v tomto parfému jsou muškátový oříšek, máta, citrusy, jasmín, zázvor a také santalové dřevo.
Vůně bílého pižma blahodárně působí na dobrou náladu a povzbuzuje psychiku obecně, což se nejen za volantem výrazně hodí. Vůně pižma alias mošusu je jemná, smyslná, lehce nasládlá a zároveň intenzivní a dlouhotrvající. Pižmo má zároveň v parfému funkci tzv. ustalovače vůní, díky čemuž parfém voní déle. 

Tento svěží parfém má objem 85 ml a formu rozprašovače. Vybírat můžete z několika druhů, které najdete v našem e-shopu: PARFÉM DO AUTA

 506_21088f80-23d3-421b-bdda-f795396db18e

Máte rádi nasládlé, orientálně jiskřivé, květinové nebo šťavnatě ovocné vůně? U nás si na své přijde každý, stačí si vybrat ZDE. Vůně do auta

Využít můžete také naši aktuální letní akci, kdy při nákupu nad 1 100 Kč získáte parfém do auta jako dárek. Sledujte nás na našem Facebooku.


Vstříc (nejen) letním, úžasně provoněným zážitkům, přeje tým Ideal parfém.