Léto je v plném proudu! Zažijte ten správný road trip s parfémem do auta

Sbalit jen to nejnutnější, zkontrolovat své milované auto před velkou jízdou, nastartovat a s úsměvem vyrazit vstříc něčemu novému a neočekávanému. Probuďte v sobě dobrodruha, který se nezalekne ničeho. Nezapomeňte na cestovní doklady, protože se snadno může stát, že vás cesta bude unášet divokými neznámými končinami, za hory, za doly,… však to znáte. Jakmile vyrazíte na pravý a nefalšovaný road trip, můžete skončit prakticky kdekoli. A štěstí přeje připraveným!

Dlouhé cesty mohou být náročné. Vyžaduje se od vás naprosté soustředění, schopnost orientovat se v cizím prostředí a čas od času musíte bavit své spolujezdce. Pohodu a správnou atmosféru při řízení vám může dodat oblíbená vůně. Ta správná je totiž jako vaše milovaná hudba. Umí uklidit, ale i nabudit. Parfém do auta je zkrátka přítel do nepohody.

auto

Za trochu vůně šel bych světa kraj

Správná vůně je trochu jako kouzelník. Umí vyčarovat úsměv na vaší tváři, vyvolá příjemné vzpomínky, zažene úzkosti, a dokonce pomůže se soustředěním. Únavu spolehlivě zaženou hravé a energické citrusové vůně, cestovní náladu vám potom navodí sladší a tajemné orientální tóny. Pro věčně nerozhodné jsou vhodnou volbou třeba parfémy s příjemnou ovocnou vůní, která vás bude věrně provázet na vašich cestách.

Při výběru parfému do auta se řiďte hlavně svými osobními preferencemi. Je jasné, že se nemůžete nutit do vůně, která vám není příjemná. Cesta autem s takovým parfémem by vás rychle přešla. Pokud ale váháte a nejste si jistí, vyrazte s námi na dovolenou a objevte vůně, které vás osloví.

Vzhůru za exotikou

Čas od času každý zatouží být na malou chvíli trosečníkem na pustém ostrově, který celý den trhá exotické ovoce ze stromů a povaluje se na pláži. Řečeno s trochou nadsázky, samozřejmě. Špetku té pohodové atmosféry si ale bez problémů můžete přenést i do svého auta.

Co takhle parfém do auta, ve kterém se skloubily ty nejlepší tropické odstíny? Smyslné ovocné tóny mučenky, manga a bílé broskve vám přinesou závan ráje, doplněné o intenzivní a lehce ovocnou magnólii na ibiškovém základu. Vše decentně spojuje nevtíravé bílé pižmo, které si zaručeně zamilujete pro jeho čistou vůni. Tento parfém vás zkrátka navnadí na léto.

236_tropical-parfum-voiture-car-perfume-7d618179-55d7-4af1-921b-76970e41dbf3-700x

Šťavnaté ovoce po celý den

Mít na zahradě mangovník? To musí být sen. A vy si ho můžete splnit s parfémem do auta, který sází na jednoduchost. Najdete v něm jen ty nejlepší ingredience. Sladké a šťavnaté mango, mísící se s vůní klasického a bílého pižma. Tři složky, ale účinnost maximální.
Tato ovocná vůně bude přesně to pravé pro vaše daleké cesty.

Opravdová nálož exotiky se ukrývá v parfému do auta s neodolatelnou kombinací energických pomerančů, sladkých jahod, svěžího ananasu a cizokrajného kokosu. Že vám to připomíná nějaký koktejl? No jistě. Přeci koktejl toho nejlepšího, co cizí země nabízejí. Lehký orientální nádech mu dodávají dřevité tóny, díky čemuž vzniká hravá a svěží vůně. Máte chuť ji vyzkoušet?

Kokosy, kam se podíváš. A špetka vanilky k tomu

Procházet se místním trhem, kde se mísí nejrůznější vůně? Šťavnaté ovoce, neodolatelná vůně kávy, sladká vanilka,… Takový parfém do auta umí dokonale nabudit. Sladká hruška spolu s kávou a vanilkou tvoří dokonalé trio, ale šmrnc mu dodávají velmi aromatické růžové bobule, opojný květ pomeranče a dřevité spodní tóny. Zkrátka nevšední vůně pro nevšední zážitky.

Představte si ale, že jedete autem, posloucháte Boba Marleyho a vychutnáváte si vůni kokosu. Prostě značka ideál – hlavně pro ty, kteří milují exotiku. Tento parfém do auta vás okouzlí svou typickou vůní kokosu, doplněnou o ovocné tóny, pižmo a sladkou vanilku. Korunu tomu dodává král všech květin, opojný jasmín. Tato vůně navodí příjemné pocity a vy ji nebudete chtít dát z ruky.

230_musc-coco-parfum-voiture-car-perfume-6a6e2d23-417a-4227-89b8-fb80bb4db844-700x

S parfémem do auta budou vaše cesty nezapomenutelné

Užijte si léto na maximum a vyrazte sami nebo se svými přáteli na pořádný road trip. Nezáleží na tom, jestli zůstanete v naší republice, nebo dáte přednost tajemným zákoutím někde v zahraničí. Hlavní je si užít pořádnou dávku zábavy a vytvořit neopakovatelné vzpomínky. Třeba vám k tomu pomůže nový parfém do auta, se kterým bude vaše cestování na jedničku. Udělejte si radost a podívejte se na naši nabídku, ze které si jistě vyberete.