Podzim je zpět! Co takhle ho přivítat sladkou vůní Orientu?

Ať chceme nebo ne, léto se pomalu chýlí ke konci. Čas dovolené, výletů a odpočinku skončil, takže nám nezbývá nic jiného, než se zase vrhnout do práce. My to však nebereme až tak tragicky, protože blížící se podzim má také své kouzlo, zejména babí léto. Zbarvující se příroda do krásných odstínů vytváří kouzelnou atmosféru, stejně tak vnímáme zvláštní vůně podzimu. A právě teď je ta správná chvíle, kdy je třeba odložit lehké letní vůně a vyzkoušet takové, které se k tomuto období hodí víc.

podzim 1

Arabské parfémy El Nabil se pyšní svým jedinečným a mnohdy nezkrotným temperamentem. Skrývají v sobě tisíciletou tradici, kdy se v dalekém a slunném Orientu dolaďovaly nezapomenutelné kombinace, ve kterých najdete jen to nejlepší: květinové a ovocné tóny, vůni pižma, exotické koření či dřevitý nádech. Tyto parfémy mohou být jak lehké a svěží, tak sladké, kořeněné a divoké. A právě sladší vůně se hodí k čarovnému podzimu.

Sladká vůně pro sladký život

Možná si říkáte, že není třeba měnit vaši oblíbenou vůni. S tím částečně souhlasíme, protože je jasné, že se nebudete nutit do něčeho, co vám prostě nevoní. Co ale zkusit najít takový parfém, u kterého by vám sladší vůně nevadila?

V chladnějších měsících by se správně měly používat takové vůně, u kterých převládá sladkost, koření a hřejivé kombinace. Je to jako když se zachumláte do deky a pijete svůj oblíbený svařák. Důležité také je, abyste volili parfémy s delší výdrží, což splňuje třeba parfémový olej. Stačí použít jen pár kapek, navíc ho ocení ženy i muži. Hledáte tu pravou vůni? Tak tedy vzhůru za sladkým dobrodružstvím!

Karamelovo-čokoládové fantazie

Možná, že v hloubi duši ve vás dřímá sen vlastnit továrnu na čokoládu. Proč si ho alespoň nepřiblížit? Pro milovníky pralinek a lahodné čokolády se špetkou vanilky je ideální parfém, který vás okouzlí dokonalou rovnováhou mezi květinovo-ovocnými a čokoládovo-karamelovými tóny. Sladší a kořeněný základ dokonale koresponduje nejen s opojným jasmínem a s pomerančovým květem, ale také se svěžími vrchními tóny hrušky a černého rybízu.

Pro ženy, které se chtějí zahalit do toho nejjemnějšího karamelového pláště, je tu neodolatelná sladká vůně s orientálním nádechem. Jemné pudrové a květinové tóny vás okouzlí při prvním přivonění, záhy však ustoupí teplému vanilkovému a dřevitému srdci z benzoinu spolu s osobitým bílým pižmem. Karamelový základ už je jen pomyslnou třešničkou na dortu. Polechtejte své čichové buňky něčím opravdu výjimečným.

68_musc-ismael-roll-on-el-nabil-700x

Koupel plná květin

Ani na podzim se nemusíte vzdávat květinových vůní. Jsou velmi ženské, dodávají sebevědomí a navozují klid. Mnoho květin se využívá i při aromaterapii. Co takhle vyzkoušet sladší květinový parfém, ve kterém dominuje omamná gardénie spolu s pomerančovým květem a jasmínem? Díky kořeněnému ylang-ylang a medově sladkému zimolezu na dřevitém základu vzniká smyslná kombinace vhodná k podzimnímu počasí.

Pokud toužíte roztančit své smysly, vsaďte na květinový koncert živočišného hlohu, opojné fialky, růže a jasmínu. Hřejivá a harmonizující směs končí na sladké a pudrové spodní notě, což z ní dělá dokonalý unisex parfém. Zkrátka nevšední parfém pro nevšední chvíle.

Sladké a tajemné zákoutí Orientu

Nechte se unášet příběhem, procestujte kus světa a dejte šanci neznámým vůním. Jestliže máte odvahu a chcete vyzkoušet něco svůdného a jedinečného, zvolte parfém s příměsí pačuli. Tato bylina je velice specifická, s jemně nasládlou a zemitou vůní. Parfém s hřejivou vanilkou, medem a pelargónií potěší vaše smysly i rebelského ducha.

Pačuli se často přidává i do pánských orientálních parfémů. Je velmi vyhledávanou složkou, jelikož dodává celému parfému auru výjimečnosti a luxusu. Mužům obvykle vyhovuje dřevité aroma, takže se nemusí bát výraznějších složek. Díky kadidlu, sladké vanilce a hřejivému santalovému dřevu vzniká podmanivá vůně, kterou nebudete chtít dát z ruky.

128_musc-patchouli-roll-on-el-nabil-700x

Sladká vůně, která potěší vaše smysly

Je čas se pomalu rozloučit s létem a přivítat dlouho očekávaný podzim. Vykročte mu vstříc s novým parfémem a dejte šanci výraznějším sladkým vůním. Vaše smysly také potřebují trochu toho povzbuzení, no ne? Třeba vás okouzlí sladší čokoládovo-karamelové, květinové a orientální tóny. Dejte těmto smyslným parfémům šanci a možná vás příjemně překvapí. Pro inspiraci se podívejte na naši nabídku, ze které si jistě vyberete.