Nechte se hýčkat hřejivými vůněmi podzimu

Horkým letním dnům už odzvonilo a před námi se ukazuje barevný podzim v plné síle. Přizpůsobujeme se ročnímu období svým oděvem – ať už střihem či materiálem a zapomínat bychom neměli ani na naše parfémy. 

Letní svěží vůně plné ovoce už je na čase vyměnit za jemně hřejivé podzimní vůně. Dřevité tóny, nasládlá hřejivá vanilka nebo něco ostřejšího bude naprosto ideálním doplňkem ke kašmírové šále nebo pletenému svetru. 

Podzim 2

Využít můžete také interiérové parfémy, které váš domov či kancelář nejen hřejivě provoní, ale také ozdobí daný prostor svým vzhledem.

Pro nastávající podzimní dny se hodí tajemné a těžší vůně. Navodit si tu správnou atmosféru můžete za pomoci vůně vanilky, karamelu, čokolády nebo dřevitých tónů.

371_patchouoli-indien_2 

Mezi parfémy vhodné pro podzimní dny řadíme parfémový olej MUSC ISMAEL, který probudí vaše gurmánské chuťové buňky. Vůně připomíná čokoládu doplněnou o karamelovou náplň. Parfém se hodí pro všechny ženy toužící po eleganci s kapkou dobrodružství.

Nechat se zahalit orientálním závojem z čokolády a karamelu můžete prostřednictvím parfému MUSC HALIMA. Jako třešnička na dortu figuruje v tomto parfému vůně vanilky doplněná bílými květy. 

Stejně neodmyslitelně jako svařené víno patří do chladných dnů i parfém MUSC ROSE. Ačkoliv nese v názvu růži, má řadu hřejivých tónů ve svém složení. V hlavě najdete vůni již zmíněné růže v harmonii s muškátovým oříškem a citrusy, zatímco po rozvinutí vůně v srdci parfému vás okouzlí cedrové dřevo, jasmín a zázvor. A na samotný závěr parfému se rozhalí vůně santalového dřeva a kadidla. 

176_muscrose-700x 

Dopřejte si čokoládu či karamel, po kterém nepřiberete ani gram 

Využijte nástupu podzimu i ve volbě vašeho parfému. Právě nyní je ideální čas pro to, nechat těžší a sladší tóny parfémů unášet podzimním větříkem. 

K parfémům podzimu neodmyslitelně patří složky, jako například:

Cedrové dřevo, které voní nasládle a zároveň dřevitě s přechodem do sametové hebkosti. Tato vůně vás přenese do lesa, do přírodního prostředí, plného aromatických podnětů, bylin a keřů.

Kadidlo se získává ze stromu – Kadidlovníku, kdy se nařezáváním kůry získává vonná pryskyřice. Silná kouřová kořeněná vůně neodmyslitelně do orientálních parfémů patří. 

Mezi další hřejivé složky parfémů patří také skořice, zázvor, vanilka, santalové dřevo nebo muškátový oříšek.

Nechte se zahřát podzimní tóny našich parfémů!