Parfém jako dárek

Darovat parfém je krásný záměr, ale zároveň i náročný úkol. Věnování parfému nese velké poslání, např. navozuje příjemně milé pocity a vzpomínky, které obdarovanou s vámi pojí, podporuje úspěšnost, sebevědomí či kreativitu a je vlastně mnohdy obdarovaným celodenním společníkem po několik měsíců. 

Parfém dárek 2

Parfémy a vůně zásadně zasahují do našich životů 

Proto buďme při výběru pečliví a neuspěchejme tento výběr. Takový promyšlený výběr, s myšlenkami na konkrétní osobu při jeho výběru, patří mezi nejlepší dárky. Zaměřte se na jednotlivé vůně – co s vámi dělají, jak na ně reagujete a všimněte si, jak okolní vůně ovlivňují naše jednání a náladu.

Voňavý dárek jako ideální volba pro různé příležitosti

Správně vybraná vůně udělá radost jak k narozeninám, svátku, výročí, na sv. Valentýna, tak zpravidla nejčastěji jako vánoční dárek. Po rozbalení dárku svítí oči obdarovaných jako vánoční stromeček a věřte, že tento dárek „nezapadne“ mezi ty tuctové. 

Kdykoliv vezme obdarovaná do ruky tuto vůni, pomyšlení bude na darujícího a jejich společné zážitky. Takový dárek potěší jak ženy, tak muže, jak mladé, tak ve zralém věku. Jde vlastně o velmi univerzální dárek s hlubokou hodnotou a záměrem.

Vsadíte na jistotu nebo zariskujete?

Pokud jde o výběr parfému pro vaše nejbližší, je snadné vysledovat, jaký parfém vaše drahá polovička nejčastěji a nejraději používá. Když si sama dříve o daný typ parfému řekla, máte vyhráno a můžete tak vsadit na jistotu. Jestliže rádi zariskujete a ohromíte vlastním výběrem (s ohledem na preference obdarované), můžete sklidit ohromný úspěch. 

Mezi nejoblíbenější parfémy pro ženy patří z našeho sortimentu zaručeně tyto:

MUSC LINA a BABY MUSC

529_musc-lina-parfemovy-olej-el-nabil-roll-on---5-ml

 

Mezi pánskými vůněmi pak naprosto vítězí MUSC SULTAN a hned v závěsu je MUSC OUD

TOP unisex parfémy jsou:

MUSC BLANC a MUSC SAHARA 

Mezi nejoblíbenější složky arabských parfémů patří růže, bergamot, jasmín, cedr, vanilka, čokoláda, bílé pižmo, pelyněk a citrusy.

 Jestliže máte svého favorita, ale raději byste si u obdarované ověřili, zda je vaše volba správná, využijte možnosti zakoupení vzorků, které můžete k Vánocům darovat a až poté objednat parfém.

Přenecháte výběr na obdarované?

Pokud byste rádi udělali svým blízkým radost parfémem z našeho e-shopu, ale netroufáte si odhadnout, který je ten pravý, máme i pro vás řešení. Nově nabízíme dárkové poukazy v různých hodnotách, stačí si vybrat zde: Dárkové poukazy

Poukaz 1

Sledujte naše novinky na Facebooku nebo na Instagramu.

Darujte výjimečný dárek, který potěší a vůně parfému obdarované přenese do stovky kilometrů vzdáleného Orientu. Arabské parfémy jsou vhodné pro všechny a zaručeně se stanete originálním „Ježíškem“ pro své blízké.