Smyslný dárek k Valentýnu? Ano, parfém pro ženy i muže.

Sotva jste odzdobili stromeček, uložili vánoční výzdobu a už si zase máte lámat hlavu nad dárkem? 

Tápete, co vymyslet a věnovat své drahé polovičce k Valentýnu?

My vám poradíme a bude to velmi snadné a jednoduché! Přečtěte si, jak na to.

Valentýn 2

Tipy na vůně nejen k příležitosti svátku sv. Valentýna

Pánové, zahalte své ženy do nasládlé či květinové vůně, plné smyslnosti a podtrhněte tak jejich ženskost. Při každém použití parfému si pak žena vybaví krásné chvíle, co jste společně zažili.

Mezi nejoblíbenější parfémy pro ženy patří zcela jednoznačně MUSC PRINCESSE. Jak již název naznačuje, užijte si vůni (nejen) pro princezny. Harmonie vůní jahod a bílého pižma je zcela okouzlující. Jste milovnicí sladších a ovocných vůní? Pak je tento parfém přesně pro vás.

Dalším parfémem, který bude zaručeně správnou volbou pro ženy s láskou ke šťavnatým ovocným vůním v kombinaci s květinami, je MUSC GOLD ABSOLU. Parfémový olej navodí letní náladu okořeněnou dobrodružstvím s nádechem exotiky. V hlavě parfému vynikne sladká malina se šťavnatým pomerančem, v srdci parfému objevíte jasmín, pomerančový květ a gardénii a v základu sladký med a pačuli.

Parfém bude navíc designovou ozdobou každé poličky, koukněte se sami:

483_musc-bella

Nyní vám nabídneme parfémový olej MUSC TROPICAL, který je UNISEX a navnadí vás svou vůní exotického ovoce. Vaše smysly probudí voňavé tóny manga a mučenky v hlavě parfému, srdce zaplnila vůně magnolie a bílé broskve a základ parfému patří ibišku v harmonii s bílým pižmem. 

Tato kombinace ovocných tónů vás přenese do horkých letních dnů, uleví od starostí a únavy a dodá inspiraci.

Další, tzv. unisexový parfém (tedy vhodný jak pro muže, tak i ženy), doporučíme ROYAL GOLD ABSOLU. Vyzařuje smyslnou a sofistikovanou kombinaci nasládlých prvků, jako je vanilka, růže a jasmín. Zmíněný jasmín je právem označován za krále všech květin. Flakón je krásným designovým prvkem, který ozdobí každý prostor. 

Ryze pánskou a velmi oblíbenou vůní z naší nabídky je MUSC SULTAN. Parfém Sultan, neboli panovník, podtrhne mužnost svojí citrusovou a svěže orientální vůní u každého z pánů. V hlavě parfému vás okouzlí pelyněk a citrus, v srdci cypriol a jemná růže a v samém základu se rozvoní ambra, dřevitý cedr a orientální pižmo.

Rovnováhu, jenž vzniká ve spojení jemnosti a síly najdete v parfému MUSC SULTAN.

419_sultan

Co je parfémový olej a jak jej používat?

Parfémový olej má oproti parfémové vodě značně delší dobu působení, tedy vůně vám na kůži vydrží výrazně déle. Další výhodou je, že k aplikaci stačí pouze pár kapek na pulzní body vašeho těla (zpravidla krk, zápěstí a uši). Tyto parfémované oleje navíc neobsahují alkohol.

 

Dárek, co potěší rodinu či pracovní kolektiv

Pokud chcete udělat radost celé rodině či například kolektivu dam v kanceláři, jistě příjemným překvapením bude dárek v podobě interiérového parfému. Svěží květinové aroma parfému PIVOINE D'ASIE provoní domácnost či kancelář a navíc svým luxusním vzhledem vytvoří zdobný prvek daného prostoru. 

 

Chcete věnovat dárek od srdce, ale váháte s výběrem? Máme řešení!

I pro vás máme jednoduché a rychlé řešení – věnujte dárkový poukaz a nechte, ať si obdarovaná či obdarovaný vybere vůni sám, dle své volby. Navíc nemusíte nikam chodit, vše zvládnete objednat snadno a v pohodlí z vašeho mobilu či počítače. 

Klikněte na odkaz níže uvedený a vyberte si hodnotu poukazu, který chcete darovat. Je to opravdu jednoduché, pokračujte zde: DÁRKOVÉ POUKÁZKY